Hoe werkt de Zorgvergelijker

Wat doen wij voor u?

Wij vergelijken via de vergelijker verschillende zorgverzekeringen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Hierna wordt u via onze website doorgeleid naar de aanbieder.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor zorgverzekeringen vergelijken wij de verzekeringen van alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarmee wij contracten hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies.

Wij werken voor zorgverzekeringen samen met de volgende verzekeraars:

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor zorgverzekeringen te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke zorgverzekeringen u in aanmerking komt. Alle zorgverzekeringen waarvoor u in aanmerking komt, tonen wij vervolgens in een lijst. U kunt zelf aangeven hoe hoog u het eigen risico wilt instellen, of u aanvullende verzekeringen wilt afsluiten zoals tandartsverzekering, fysiotherapie, brillen en lenzen en alternatieve geneeswijzen. Tenslotte kunt u aangeven of u ook verzekerd wilt zijn in het buitenland. Deze filteropties zijn zelf in te stellen in de vergelijker. Vervolgens kunt u zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken.

Wat is ons verdienmodel?

Wanneer u via onze website een zorgverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige provisie van de verzekeraar. Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van zorgverzekeringen.